miercuri, 12 noiembrie 2014

Let's have fun together!



Un pub studentesc cu un nou decor, fiind in ronovare iunie - octombrie 2014, cu cele mai MICI PRETURI din Pta. Romana, loc de facut proiecte, traininguri, intalniri de orice fel, prezentari, baut cafea si barfit fara a fi deranjat de nimeni in pauzele dintre ore sau in orele de lucru. Se afla langa ASE pe Caderea Bastiliei nr. 19.

Dispune de o camera cu separeu, unde avem un video-proiector. Camera are capacitatea de 10-15 persoane maxim. Se poate rezerva fara cost, fara consumatie minima, ramanand la dorinta fiecaruia de a consuma ceva sau nu.

Puteti sa vorganizati intalniri pe echipe, pentru proiecte, pentru sedinte sau pe parte de distractie pentru board-games, pentru karaoke, pentru petreceri private Craciun, Halloween, onomastice, diverse..

Daca sunteti interesati puteti veni oricand pentru a vedea localul si conditiile, sa bem o cafea, sa vorbim, noi nu cerem nimic inafara de promovare in mediul on-line.

Toate evenimentele pe care le vom desfasura le gasiti pe pagina de facebook. Localul are o istorie de 16 ani, redeschizandu-l dupa renovare de cateva saptamani .

Aveti de asemena si meniul pentru informare.
Puteti veni oricand ca si clienti sa va bucurati de liniste sau galagie, de prieteni, rude, la un pahar sau o cana de orice!
 
Va dorim o zi frumoasa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu